Bildnamn
Bildnamn

Behandlingar

Ansiktsbehandling              55 min -  550 kr
I denna ljuvliga ansiktsbehandling får du en rengöring av ansikte, hals och dekolletage som följs av djuprengörande peeling och serum.

Efter peelingen följer en härligt skön oljemassage.Därefter är det fortsatt vård med hjälp av en svalkande mask, serum och olja.

Under tiden masken verkar får du en härlig hand och underarmsmassage!

Behandlingen avslutas med en ansiktskräm för just dig som ger skydd o näring.

 
Ansiktsbehandling
Ungdom: 55 min 420 kr

 

Stora ansiktsbehandlingen       80 min  - 700 kr
En lyxbehandling som öppnar upp sinnena!

I denna behandlingen görs rengöring av ansikte, hals och dekolletage samt djuprengörande peeling.Därefter följer en skön oljemassage med doft från växtriket. Efter massagen får du en djupgående energimassage där man lossar på negativt lagrad energi och stress . Den avslutas med lätta strykningar som stärker upp lymfcirkulationen                                     

En underbar antistressbehandling som avslutas med en ansiktsmask och serum för att ge en näringskur till huden.

Under tiden masken verkar görs en härlig hand och underarms massage. Allt avslutas med en närande och skyddande fuktkräm.

Fuktkursbehandling Rassul                     55 min  - 600 kr

En extra näringsgivande fuktkur för ansiktet när huden känns som torrast! Ansiktet får en djuprengörande och extra fuktgivande rengöring med rassullera och ansiktsmask bestående av grön lera som är rik på magnesium och verkar avgiftande samt återställer hudens mineralbalans och tar effektivt hand om smuts och fett. Avslutas med hjälp av väl utvald fuktkräm. I behandlingen ingår även aromamassage och handmassage.

 

Liten ansiktskur                    40 min  -  390kr
En vårdande rengöring på ansikte, hals och dekolletage som avslutas med en närande ansiktsmask, serum och en skyddande ansiktskräm.

 

Hand och underarmsmassage     30 min - 280 kr

Här får du en enkel rengöring av handen med örtbad och peeling och sedan en härligt avslappnande hand och underarmsmassage! 

 

Pedikyr               55 min  -  550 kr
En ekologisk naturkosmetisk pedikyr där man behandlar fötter och tår med ört- och mjölkbad, peeling och filar fötter och naglar. Behandlingen avslutas med en riktigt härlig avslappnande fot- och underbensmassage som lossar spänningar som sitter i fotens alla zoner.

Liten fotbehandling      30 min - 300 kr                                                                                                                                                                                 En enkel uppfräschning av dina fötter med rassullera, peeling och massage som ger trötta fötter näring          

 

Cirkulationsmassage     80min  -  700 kr
På benen även kallad cellulitmassage. En kraftfull massage av underben, lår, stuss och fötter för att öka cirkulationen i fett och bindväv. Bra antistressbehandling för dig som tränar mycket men även vid dålig cirkulation och svullna ben.

                                                   

Ryggmassage med rengöring     55 min  -  550 kr
En härlig rengöringskur av ryggen med en skummande tvålpeeling som efterföljs av en härlig cirkulationsmassage med vegetabiliska oljor med doft från växtriket. Avslutas med rengöringsmask och en fuktkräm. Extra bra för dig med orenheter ex. acne på ryggen.

 

Enbart Ryggmassage        25 min  -  280kr
En varierad cirkulationsmassage med fin vegetabilisk olja över ryggen.

 

Massage över rygg, ben och fötter  70min  - 650 kr
En avslappnande massage över rygg, ben och fötter med härligt doftande vegetabilisk oljelotion. Antistressbehandling som även är hormonfrämjande.