Om Min Verksamhet

Jag heter Agneta och är utbildad diplomerad Ekologisk Hudvårdsterapeut. Jag har utbildat mig för Lena Losciale på Axelssons Naturkosmetiska Institut i Stockholm år 2010. Har varit verksam i centrala Halmstad fram till 2023 då jag valde att flytta ut min verksamhet till landsbygden Slättåkra där jag bor.

Denna utbildning innebär en holistisk syn på människa som en helhet och på miljön. Allt hänger samman och det du äter, det du använder på din hud, hur du motionerar, stressar, tänker och känner påverkar dig som människa. Av sunda vanor mår du bättre och det påverkar också din hud till det bättre!

Jag är även utbildad Friskvårdsmassör på Stockholm Massage Academy 

Vår livsstil påverkar oss som människor och även vår moder jord!

Jag vill gärna vara med och påverka det ekologiska kretsloppet! Jag tycker därför det är oerhört viktigt att satsa på bra ekologiska och miljövänliga produkter för både insida och utsida. Medvetna val när du handlar påverkar inte bara ditt liv utan även vår miljö!

Jag vill gärna inspirera och ge tips på hudvårdsfrågor till den som önskar och hälsar dig varmt välkommen på en härlig behandling i min salong. 

Jag är medlem i:

Bildnamn Innehar patient och ansvarsförsäkring